Architecture and Home Design

Architecture, Interior, House and Home Design News
Subscribe

Fish House in Singapore by Guz Architects

February 15, 2011 Architecture, Green Home Design, Home Design, Modern House Design

Here we show you the house that integrated with surrounding nature. The house located in tropical climate in Singapore. The house has ocean view and garden view that can enjoy from each room. Even when bathing, we can see the surrounding nature such ocean or garden with large swimming pool.This house called Fish House and designed by Guz Architects. Check below,,,

Fish House in Singapore by Guz Architects

Description from Architect:
This environmentally friendly seafront house embraces Singapore’s tropical climate by creating an open, breezy space, giving residents view from every room to the ocean as well as into the garden with its large swimming pool.

Our main endeavor was to create a residence with seamless integration of the surrounding nature and therefore water had to play a key role in achieving that.

Fish House in Singapore by Guz Architects
Roof view-Fish House in Singapore by Guz Architects
Fish House in Singapore by Guz Architects
Swimming pool-Fish House in Singapore by Guz Architect
Fish House in Singapore by Guz Architects
Garden view-Fish House in Singapore by Guz Architects
Fish House in Singapore by Guz Architects
Living room view-Fish House in Singapore by Guz Architects
Fish House in Singapore by Guz Architects
Relaxing room-Fish House in Singapore by Guz Architects
Fish House in Singapore by Guz Architects
Bathroom design-Fish House in Singapore by Guz Architects

Project: Fish House
Located:Singapore
Architect:Guz Architects

Related Post:

  • Classy Interior Design by Plamen Nedev
  • Panama House Design by Studio MK27, in são paulo, Brazil
  • Resort House with Modern Interior and Exterior in the suburbs of Melbourne
  • Categories

  • Recent Posts

  • Archives

  • Friends

    Modern Living Room, Interior Design by SMA Mobili Spa 5
  • Nuler-Cudahy Residence Interior by David Coleman Architecture